Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

29 shtator 2018 - Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore

 

DITA KOMBËTARE E TRASHËGIMISË KULTURORE

NJË NGJARJE ME RËNDËSI NË AKADEMINË E SHKENCAVE

 

Kthehet sërish Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore, më 29 shtator 2018 në Akademinë e Shkencave.

 

Bashkohuni me ne në këtë ditë të shënuar, për të përjetuar historinë e Akademisë së Shkencave, të arkitekturës së saj dhe sidomos të librit shqip për trashëgiminë kulturore.

 

Pjesë e Ditës Kombëtare të trashëgimisë kulturore do të jenë:

 

•  Ekspozita e librit akademik për trashëgiminë kulturore, në mjediset e Bibliotekës Shkencore.

•  Shfaqja e filmit dokumentar rreth historikut të Akademisë.

• Vizita në ndërtesën historike të Akademisë, Monument kulture.

• Ekspozim i koleksionit me portretet e akademikëve shqiptarë, salla "Aleks Buda".